April 28, 2010

tadikadis yang memacak


Remaja zaman sekarang suka sangat dengan trend pacak-memacak. Mula-mula masa D.A menjejakkan kaki masuk ke tadika (tempat D.A kije skunk) tu agak tersentap sebab ada 2 orang student ain yang OKU. Tapi diaorang sungguh pandai OK! Tapi yang betul-betul buat D.A sentap kat tadika tu bila terpandang sorang tadikadis (pelajar tadika -word hentam) korang bleh baca sini. click here. Rambut budak tuh memang pacak ! Yang penting dia buat sendiri. Ada beberapa student lagi kat tadika tu yang rambut pacak, berdasarkan apa yang D.A tengok tadikadis with pacak-pacak hair tend to look cuter than others.


Korang yang baca n3 lepas mesti tau sal dia ni

I like him.. seriously! dia memang adorable

Basyar, my faveret student. Tak tahu knp cikgu lain cakap dia nakal, D.A rasa dia OK je, hehe


**************

Kecik2x chantek and adorable la rambut spiky2x. Cuba kita tengok orang dewasa berspiky~


.
.

.
.
.
.
.
Paling gempak adalah yang di bawah ini...




Tapi yang very the gempak adalah...
jeng jeng jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Amacam jejaka di sana? sentapkah melihat rambut pacak tahap ********* dia neyh?? Menggoda ke? haha

10 comments :

Lepat Pisang said...

he..he..comelnya dia..

ardinihumaira said...

hehe sies terpacak :)

Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

ainhamzah said...

@Lepat Pisang

memang chumey yg amat

ainhamzah said...

@ardinihumaira

pacak habis

ARC™ said...

rambut gay buat ape nak sentap2? ufh!

hiro said...

bakal meneruskan empayar geng brutal, bawah mat pacak kuning..hehe..bc kt entri gua kalu nak tahu cte.

LUKISAN PENA said...

wah...lagii tinggi pacaknya lagi terserlah kelakiannya...aku nak simpan rambut panjanglah pasni..

ainhamzah said...

@ARC™

haha gay?? no komen la~ hehe

ainhamzah said...

@hiro

beyeh2x

ainhamzah said...

@LUKISAN PENA

kalah ottomen rambut pacak gini :D