April 13, 2010

cabutan bertuah versi tak ada perasaan


Ape kaitan tajuk tuh ngan n3 neyh..
Tertanye-tanye gak tapi no rules papepom so I choose to copy n pasta aje dari pihak penganjur. :D

*******
pesanan dari penganjur seperti di bawah. (copy n pasta je ni )

  • korang juz sebarkan ttg cabutan bertuah ni kat post korang. xyah pjg2. juz tempek kan banner tu kt post dan side bar dan linkkan ke alamat blog ini okeh tu jer.
  • lepas da postkan, tinggalkan link anda kat blog aku. sng nnt aku nak terjah.
  • cabutan bertuah ni akan berakhir pada 2 Mei 2010
  • pemenang bertuah tempat petama, kedua, ketiga dan keempat akan dipilih


Nak tahu lebih lagi sila CLICK SINI

translate shikit
.
.
Wanna know more CLICK HERE

******************************************************

My beloved Lecturers dulu slalu pesan kat kitaorang jangan plagarism.. ngengngengngeng...
ne ade plagarism .. copy cat je madam

http://emo.huhiho.comrindu kat madam-madam.. n sir!!



2 comments :

Azrul Hisham said...

salam ziarah....saya dah letak awk punya blog badge yg Azfar90 buat kat blog saya...sama2 promote blog awk kepada other readers...happy blogging :)

Syuzana said...

aiii....singgah jenguk peserta cabutan bertuah...good luck!!