April 30, 2010

bebola mata mengerikan... it's weirda

Pernah tak korang tengok bebola ikan mata yang mengerikan. D.A dah pernah tengok dah. Tapi D.A tak nak kecohkan la sapa pemilik mata ni. Nanti terlebih femes plak dia neyh and takut ada yang berkenan kat dia. Bahaye2x.  Sebelum tu jom kita tengok Kate Mose punye bijik mata!


Nampak tak betapa juling airnya model neyh! Ihik ihik... Berkenannye D.A tang mata dia! Masa D.A kije kat pharmacist my aunt arituh selalu tanya dia pasal beberapa penyakit and dia ada buat Iridology so D.A banyak tanya dia tentang mata. Dia cakap juling ni ada banyak peringkat. (Malas nak cerita sebab tak amik pharmacist). Tapi yang D.A arif sangat adalah juling air. Kalau orang tu bercakap mesti yang sornag lagi confuse. haha



Apa yang korang perasan dengan mata ni? Ok jom kita tinjau. Korang perasan tak dia pakai LENSES! haha Ok2x! Korang perasan image pertama, mata dia bahagian KIRI menghala ke mana? image kedua, mata bahagian KANAN menghala ke mana? And image ke -3 OK plak mata dia kan? OK! NI nak cakap, budak ni bleh control mata dia. Yang D.A tahu, budak ni selalu usik roomate dia ngan mata dia.. bayangkan lah kalo korang duk sebilik ngan dia ni, then malam-malam usik pasal mata dia. NGERI!!!!!

http://emo.huhiho.com

Tapi ni anugerah tuhan, bertuah girl tuh dapat keistimewaan ini. Dia patut bersyukur. Juling-juling pun bleh control lagi. Walau sekarang dah ada operation untuk betulkan bola mata ni tapi, berani ke mereka? My mom cakap dia jentik bijik mata! Like serious??!!! Papepun, girl ni masih sayang ngan mata dia yang meggoda.. haha

6 comments :

TTT said...

waaah bestnye mata tu..hehehe

Caroline Ng May Ling said...

so i was here to leave some love! :)

aziranadia said...

oh! tu namanya alternate exotropia..;)

ainhamzah said...

@TTT

best? boleh makan ke??

ainhamzah said...

@Caroline Ng May Ling

Thanks for ur love

ainhamzah said...

@aziranadia

oh ye ke??? ain bru tahu ni..
thanks