April 12, 2010

beauty without brain is no-thing

Cantik tp bodoh
tu la maksud sbnr title tu

Pause playlist d bhgn kanan utk video ini


^^
Yang ni sama je la macam gadis-gadis melayu (setengah je ok!) zaman skarang. Mudah sangat masuk perangkap lelaki, yang selalu kita dengar. Ikut laki p Lombok. Pas 3-4 tahun balik sini cari mak bapak sbb dah xtahan duk sana. Uih, akai ada ka? Xtau ke mcm mana perasaan mak ayah bila anak gadis kesayangan sanggup tinggal diorg mcm tu je. Punye la payah nak membesarkan sorang anak. 
Bukan nak menyibuk hal orang tp benda ni sepatutnya di jadikan ikhtibar. 
^^ Xde kaitan dengan video di atas pom~

********************

Ad kisah sorang gadis..reliti bukan fantasia fantasi

Dibesarkan sebagai seorang anak gadis kepada seorang ustaz yang cukup terkenal. Lapan tahun ibu kandungnya meninggal dunia, barulah ayahnya bertemu jodoh yang baru tapi, tak lama berkekalan sebab anak-anak selalu khianat kat mak tiri mereka. Takut sangat mak tiri diorang dapat harta ayah diorang. Masa mak tiri tu ada dengan diorang at least kehidupan diorang terurus. Lepas je mak tiri ngan ayah diorang berpisah, keluarga porak poranda.. ---> fokus gadis tadi je ok. Lepas peristiwa tu, gadis tadi yang bertukar dari sekolah agama ke sekolah harian biasa telah ditanggap khalwat. Ayahnya yang merupakan seorang ustaz yang cukup terkenal dipanggil ke sekolah...... sampai situ je la.

***************************
Korang bleh pk sendiri macam mana pilu dan ngilu hati sorang bapak tunggal kan. =D

*****************
.
.
.
konklusinya,
walaupun xcantik.. 
same2 la kita guna akal untuk berfikir..
utk masa depan yang lebih terjamin





3 comments :

mIsH IeRA cIK irAh said...

brainless ah bdk tuh.kite plak yg reti nak kesian dgn bapak die

mIsH IeRA cIK irAh said...

brainless ah bdk tuh.kite plak yg reti nak kesian dgn bapak die

ainhamzah said...

tu r psl..
kesian si bapak