April 26, 2010

begging TAGGING digging

Kali ni D.A kena tag dengan Zilajai lagi..

Candy dandy ni untuk sis ye

 1) pe yg anda akan buat klu member tikam blakang anda?

D.A akan tikam dia balik guna sudu! http://emo.huhiho.com

2) 6 org di hati anda? 

mama (Hjh Amnah)
mimi (spupu tersayang!)
Family2x ku chenta
BFF terRindu
TESLIANS UiTM Ktn
SHAMS, SMKB and Tuition Fwenzy
.
ramai lagi!!!!

3) anda rasa anda comel?

Perasan chumey?! Oh... better nope..

4) single or taken? 

me??
SINGLE-BUT-UNAVAILABLE
or
MARRIED-BUT-AVAILABLE

single is better

5) blog yg anda suka?

Ske blog INI dan KWN2x

6) adakah bilik anda kemas setiap hari? 

Kat UiTM mmg OK! Kat umah lagi OK! sebab mommy ske bleter.. OH! pening U noe

7) lagu terakhir yg anda dgr ? 

Cari Jodoh - Wali Band... sebab student class D.A asyik nyanyi lagu ni tadi for me.. HAHA.. Xpadan umo 6 tahun budak tu tau! Abg dia plak ske nyanyi lagu Jatuh Cinta Lagi... haha

8) last text msg ? 

Nak tipu tak eyh?? OK jujur! Zuwe Farhan. Dak maktab yang nak sangat jadi senior D.A. Same umur kowt.

9) last fon call? 

Yoke call malam semalam nak ngadu sal pakwe dia. D.A tgh tido kowt~

10) ari terakhir anda nngis?

I love tears! Tp lupa dah bila nangis. Dah lama tak nanges sejak cuti.

11) list 5 warna kegemaran?

Pink
Blue
Red
Black
Purple

12) org terakhir anda ber YM ? 

Strangers kat YM! 

13) game yg anda paling suka ? 

Dungeon Keeper ... 10 tahun dulu maen.. ada lagi ke eh?

14) adakah anda peminat MCR? 

Lagu dia best! Vocalis dia best! Tapi sy suka ... Sheikh Muszaphar & Wu Chun

15) ape prasaan anda bila jwb tag ni? 

Byk gile soalan!!!

16) anda rase tag ini best?

Thumbs up

17) okey tag lagi 10 org? 

Mati ak!

.
.
.
.
   
Sape2x nak jawab silakan K! Sebab malu la nak tag orang.. dah banyak kali TAG! hehe... :D
Feel free!

1 comment :

ainhamzah said...

Nampaknya Azia dah menjawab ^_^