April 14, 2010

booooooo miss F and Mr M

Ngeng..
Pernah tak korang naik pentas untuk terima hadiah then kena BooOooooOooo??
Wah!! bengangnya dan malunya!!
Percaya atau tak...

sorang manusia yang tak bersalah.............http://emo.huhiho.com
pernah experience menda ni masa kat skool lama. Sebab? Diorang anti ngan bdk ni .head-girl yang amat tegas and diorang tak suka budak luar jadik ketua pengawas. Ye la bdk ni bukan asal dr skool tu dr form 1..

***************
Sape Miss F and Mr M?

Fasha San*** 
Asma** ***
http://emo.huhiho.com
Korang sambung sendiri OK!

Apa agaknya perasaan diaorang lepas kena bOoo aritu.. nak tau jugak..

Agak2x diorang nyesal tak dengan apa yang dah terjadi dan apa yang diorang dah buat lam hidup diorang.

kita serupa

manusia ni jap di atas jap d bawah..

Sebab tu kita tak boleh main cekau pe aje yang ada depan mata and xleh besau kepala

Saje je nak bercerita pasal ni. tringat zaman muda mudi naik stage. HAHAHA

p/s : takziah untuk peminat diaorang ni. neway, ad peminat ke??

-sama2x la kita memperbaiki diri demi mengelak dari di BoOooooOoo
haha

No comments :