April 14, 2010

kenapa dengan kasut

Ngeng...
I have no idea knp suka sangat ak sebab perkataan tu. Ikot member kot, asyik sebot teng. Huh!

http://emo.huhiho.com
First nak ucapkan ribuan jutaan trimas kat sis Ruhayu sebab sudi tag ain untuk tag berantai ni. 
Kali ni pasal kasut kegemaran ye.

Sungguh suka!!!!http://emo.huhiho.com
************
Tyme blaja kat Kuantan dulu memang banyak membeli kasut. sebakul bawak balik kasut baru masa first sem. Sampai licin botak ak punya elaun. Thanks MPM sebab sudi bagi elaun kat I. Actually tag ni pasal kasut yang dipakai harian tapi malangnya sejak cuti ak xkua umah and ngadap lappy je. So?? kaki ayam je la lam rumah. Bdw a.k.a by the way, ni kasut yang slalu ak pakai time g kelas. Memang gile2 hell hill heel. Tinggi mak! Tapi kelas and hostel turun tangga je, memang xlenguh pun kaki.


Ak xtipu ni kasut paling tinggi dalam sejarah hidup . Kasut dinner ok! Very da tinggi. Mak I tengok pun luruh jantung. 
Mak : Kan dah tinggi, macam galah la tinggi sangat (ok sy tipu, mak sy ckp ganu ok!)
Anak Mak : Saje. Mencuba suatu yang baru.


Ni cheesy wedges yang ak beli ngan my mommy. Of coz duit mommy la. Selalu pakai wedges ni dgn baju kurung purple I. Very d matching!




Kasut ni beli kat pink lady n sungguh bersejarah. I gado ngan my bestfriend, Hamizah sebab nak beli kasut ni. 

Miejah : Sape nak beli ni? Kalo Miejah beli Ain boleh pinjam. Kalo Ain beli Miejah blh pnjm ke?
Ain : ngeeeeee.... Miejah beli la Ain pinjam

setiba di Hostel

Maryam : Cantiknya kasut jeans ni, Ain punya ke?
Ain : (tgh berasap) Miejah punya

Esoknya, ak g balik pink lady ngan Miejah and beli kasut yg serupa. Any comment bout that?



Heels yang paling lasak and kedua tinggi compare yg plg atas tu. Senang kasut ni, pulak tuh siap ak berlari2 pakai heels neyh. Satu malam tu xjumpa kasut lain pakai je la kasut ni g kelas agama. Ala, pakai baju kurung bukan nampak heels tuh pun. On d way kat dining hall tuh (kampus ak kecik so mmg kne lalu dining hall) , jumpa la mamat yang bapak putih, rase pernah mention b4 this. :D 

Mamat tu : tinggi kasut.

Ok! 2 perkataan tu dah cukup untuk buat ak rasa nak sepak2 mamat ni. Dalam pendiam tajam mata rupanya. Ak ingat sampai bila2 ka sapik! Terus ak naik balik tuka kasut. hu6x :D



Xdinafikan kasut ak agak penyek sebab lupa nak kuakan dari gedung sekembali dari Kuantan. Thanks sis Ruhayu sbb u have pushed me to take them out dr gedung tu. :D

Ni sebahagian je, haha yang lain simpan dalam hati. Kaalu korang rasa heels ak melampau-lampau tinggi sila ke blog rakan-rakan UiTM Kuantan ku yang lain. Diorang lagi power!!!

Ni nak pas tag kat pemilik kasut tinggi yang POWER ranges and KASUT FAV yang chumyl!







And utk sape2 je yang rase nak tunjuk kasut.. heeeee.. think positive!!
Asyraf sorg je laki.. 
jgn luap show off ye cerah!!!

kak Ruhayu pesan : sudilah2 jawab tag nie ya............sekurangnya kita leh memanjangkan ukhwah kepada sahabat2 blogger...

6 comments :

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam..selamat pagi ain

wow, tugasan yang amat cemerlang..
sis bagi A++ kat ain......


(leh tuntut hadiah kat akak...hehheeh, slipor jepun sebelah jer, sebelah lagi kak simpan, boleh gitu)?)

ainhamzah said...

heeee..
ala kak..
sbelah mane boley melaram
^^

POSH76 said...

tngk tag ni teringat lum bayo utang TAG hehe

cantik2 kasut

ainhamzah said...

haha...
thanks posh beckham..
ngee...
^^

Syida Shukor said...

kalau nak buat boleh tak ? hehe

ainhamzah said...

syida..
bleh je..
I pass this to u..
mst byk koleksi neyh