April 14, 2010

brainless ex-uitm Chendering buang bayi

Sorry la kalo ad yang terasa ak letak brainless kat title tp memang geram dengan brite ni. Wat malu nama UiTM je. Dah la time H1N1 UiTM duk ranking teratas. Buang bayi tak yah la masuk carta skali.

kalau korang berminat nak baca pasal budak brainless = kurang otak = xde akai bleh bace kat kosmo!

Dia ni dihukum penjara 2 tahun. Dengan apa yang dibuat tu kornag rasa berbaloi ke? Tapi padan gak muka dia xleh nak ikat jamin sebab pokai. Time buat dulu xpk betul-betul.

*************

Hari ni ak tengok ulang tayang Oprah Winfrey show and kebetulan diorang cerita pasal kehidupan wanita di Egypt and Denmark. Memang berbeza (cam iklan plak). Oprah agak terkejut bila muslimah tu cakap dia tak pakai make up untuk tayang muka untuk lelaki sebab tu blh mendatangkah keghairahan musibah. Tabik spring kat muslimah tu sebab berani bersuara.


Sorang kaunselor sendiri ngaku penduduk Denmark bergelumang dosa sebabnya??

  1. Tinggal sebumbung dengan pasangan sebelum berkahwin
  2. Anak luar nikah
Korang tau tak ari tu ak ada menziarahi satu blog ni and ak baru perasan dia dengan balak dia bersekedudukan. Ingatkan non-muslim. Pergh!!! ISLAM lagi! Tak tau la kalau dia memang duduk serumah tak buat pape sebab nak jimat kos ke ape kan tapi tak fikir ke dosa pahala and masyarakat sekeliling. 

Kawan-kawan ak hope korang jaga diri!! http://emo.huhiho.com

2 comments :

ardinihumaira said...

diorang ni ikut nafsu je.. otak bijak Allah bagi belajar pandai2 tapi tak pok untuk agama pun.. pk nafsu je. huhu.. moga dikurniakan hidayah, amin

ainhamzah said...

amin.. :(
suke bila perempuan xguna akal utk bfikir