April 27, 2010

gaya santai yang menggoda


Apa gaya santai korang yang menggoda? Berbaring? Meniarap? Merangkak? Ramai orang ingat santai di pantai. Cam ngam plak ye! Rumah D.A pun seberang pantai je ni. Tapi tak minat plak nak bersantai kat pantai tu. Sebab macam ramai je yang kekurangan baju. (*_*) D.A sungguh malu !! Xpe, diaorang foreigners makhluk asing yang seksi!

Maaf ya, bila saya search santai tadi jumpa gambar ni. Ni bukan santai ye, ni menambahkan dosa. Pergh!! Maybe dia nak tunjuk kulit bahu dia yang bintik-bintik dan ala-ala gelap-gelap manje tu. Bukan dia ni ke yang couple ngan penyanyi itam-itam manis tuh. *D.A ngigau dah ni !! Mengarut sket....

Tapi seletah di belek betul-betul koleksi photo D.A, D.A jumpa satu foto ni betul-betul santai !! Korang yang tengok foto ni pun mungkin akan melakukan perkara yang sama lepas ni..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng
Jeng
Jeng


Holoh hai!! semangat Hifzan tidur.. hehehe abang-abang dia sumer cam dia. Faham x? Terkejut kalau dengar dia berdengkur. Kalah rimau mengembek..







Syazry, Alif and stranger! They were sleeping like bab*es! Tired maybe. After 3 days at Kg Acheh for OPKIMo!!!

4 comments :

FeeQ said...

so cute ^^

ainhamzah said...

soo adorable

ainhamzah said...

kalo syaz nengok ni apela respond dia

ain fathihah said...

hehe
nakai betul letak gambar tidur