April 26, 2010

gambar skandal paling hot 2009

Gambar skandal 2009 yang paling hot for me

Maybe korang pun ada gambar hot yang tersendiri kan

Artis mane eyh yang tengah sakan bercinta tahun 2009??

Dah berkurun tuh, tyme D.A SPM... takpe lah meh cuci mate tgk hot couple..

Tahun bebas ye.. hikhik

Dato Datin

Engku sana sini

I like her!!

Diaorang dah kahwin!

.
.
.
.
.


Ni yang belum nikah lagi...

Tak lama lagi nikah kot.. amin

Orang sama eh?? sorry.. silap! hihi

Tak lama lagi nak kawen....

Tak pasti la I status mamat hensem dgn mama vogue neyh

Weyh D.A !! Gambo zaman Jepun ni.. 
"Let bygones be bygones," kate org ke-3 di dalam hatinya.

Papepun... Gambar yg paling hot adalah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kah.. kah.. kah!! D.A nak tunjuk betapa makhluk Allah ni tinggi menggunung!!!! Tuhan je tau .. D.A pakai heels paling tinggi dalam sejarah D.A and kawan2x tuh tau. Tu pun sebab nak bagi sama level ngan dia nak jadik MC tyme tuh. http://emo.huhiho.comKalau nak tahu sape mamat ni sila klik sini.

Gambar ni tahun 2009 kat Terengganu Language Centre .  Dah lebih setahun kenal mamat ni and we are still friends! Cool!! Kat bawah ni gambar kwn2x tlc... zaman muda2x..http://emo.huhiho.com





Banyak lagi gambar tapi ada dalam folder kat FS.. hehe....

3 comments :

FeeQ said...

=.="

AiZ said...

hikhik... mmg skandal lah yang last tuh... hikhik



Comment my new entry gak..klik sini laju-laju



ainhamzah said...

haha..
^^ lek2x sudey