April 14, 2010

game addict di FB = RM1000


Korang yang game addict macam ak ni boleh la nak join game ni.
Macam burger fiesta and dinner dash pun ada..

Very the mudah
.
.
.

Tapinya dah ramai yg ada masalah ngan tikus tetikus a.k.a mouse

Kalau korang terer bleh guna tac pad jer.. :D

Tak rugi la..

Tapi korang kene beli 2 paket (paket kah?) utk sambung game ke level 3 dan seterusnya.

OK?!!

RM1000 tu.... xrugi cuba.

CLICK SINI je OK!

Xpun korang click je iklan nuff tuh..

Hehehe...

3 comments :

Best Of Me 321 said...

bom321 datang melawat :D

http://bom321.blogspot.com

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

coklat...!
my feveret tu........

Rashid said...

jom jom..