April 15, 2010

temuduga bukan pendidikan


ATTENTION !!!!


Ni pesanan kepada semua rakan kesayangan lepasan SPM setaraf atau lepasan STPM/ Matrikulasi/ASASI setaraf. Korang dah boleh check temuduga BUKAN pendidikan korang kat laman WEB ni.


BUKAN pendidikan je OK!
Jenuh pulak ak nak menjawabnye. #TESL memang tak tersenarai sebabnya #TESL tu pendidikan. Jangan tanya ak dapat ke tak, at least tanya "Cik Ain mohon ke tak?". Nanti ak jawab ar "Tak mohon la pulat." Kan sopan tu daripada ak jawab "ko dapat ke?." kan ke haru sket tu. =P tanya macam ak fail study pulat. siku sikat kang!


Kawan-kawan yang mohon Medsi pun dah boleh check samada korang layak atau tidak di laman web yang sama. Jangan malu2x Ok! Tujuan ak sampaikan ni bukan apa, tak nak ada member ketinggalan sebab ak sayang setiap dari korang.

Ain sayanghttp://emo.huhiho.com korang ketat-ketat !!


Kepada rakan-rakan yang mohon kemasukan ke MAKTAB. Nak jadi chekgu ye sayang-sayang ak ni. :D Korang boleh semak keputusan korang samada layak atau korang layak (bukan tak layak ok!) di LAMAN WEB ni. Dia dah tunda tarikh semakan pada 17 April 2010. So bersiap sedialah untuk survive masuk ye pada tarikh berkenaan sebab setahu ak sekarang ni nak check Medsi pun jem roti dah.http://emo.huhiho.com

Upu fasa II untuk tahun 2010 masih belum dibuka so sape-sape yang tahu bila dibuka inform kat ak ye. Nanti ak bagi kit-kat berbayar. http://emo.huhiho.com



2 comments :

TUKANG KATA said...

terima kasih panggil saya budak cute..

HAHA..

NICE BLOG..berinformasi..

da follow anda! follower yg ke 100

huhu..

ainhamzah said...

hehe..
mmg cute~
cute number lagik..