April 16, 2010

mat MALAYSIA lagi hensem dari MAT BANGLA

Tiba2x hari ni ramai pulak kawan2x kat Fesbuk tiba-tiba join blog ni. Nak tergelak pun ada. And tak berapa pasti ape tujuan group ni di adakan. Admin dia kata perempuan Melayu cakap mat BANGLA lagi handsome.

 Betul ke? No comment, nanti tak pasal-pasal awek mat BANGLA ranapkan blog ni. 


Kalau korang perati kat dialog atas tuh ada la sorang makhluk mempertahankan mat-mat BANGLA ni tapi tak pasti la dia ni mat BANGLA ke tak sebab profile dia security penuh. CCTV sana sini. :D

Kalau bukan mat BANGLA pun tak pe, cuma haru ngan semangat dia mempertahankan tu. Keturunan kot. 

Bagi korang, sape lagi handsome? mat BANGLA atau mat MELAYU?

Eh.. ni mat OMPUTEH berbaju melayu.. hehe


Alamak dah berpunya...

.
.
.
.
.


mysterious...

7 comments :

::IenaFazlyna:: said...

aku pelik sungguh ar kalo ade pempuan melayu yg nak kan mat bangla..lalu sebelah die aje dah bau semerbak & rase melekat2 kat baju..eyaakkkk

ainhamzah said...

euu..
ain lalu dekat pun xmau..
yeyek

Kepala Bergetar said...

ehh semestinya mat melayu, tapi yg PELIK tu kan, kenapa ada (ramai ke tak, tak tahu la) minah melayu milih mat bangla pulak jd BF or laki. haa macamana lak tu. ;-)

Aidi-Safuan said...

penah jumpa kat downtown cheras. ada 1 couple. mula2 tengok la awek nih. cun gler! tinggi+cun+lengkap 1 set. gaya jalan pon cam model sket. sekali tengok bf dier adalah sorang bangla! pergh... tercabar sungguh kelelaki melayuan ini. cis! cis! cis!

ainhamzah said...

hikhik..
pompuan tu dah jenuh nunggu mat MELAYU kot..
^^
mat BANGLA kuat mengayat kot..
tatau la ..

Sll jumpa mat BANGLA ain lari..
takooot.. haha

Kepala Bergetar said...

@ainhamzah
"Sll jumpa mat BANGLA ain lari..
takooot.. haha"
hehe yaa.. tu yg golap xhensem,
jumpa yg hensem kang..

ainhamzah said...

wahaha..
mak cakap elakkan..
bahaye