April 3, 2010

Join search engine MYLOOK


MyLook ni merupah search engine yang baru lebih kurang macam google dan yahoo. Tapi yang istimewanya MY LOOK ni adalah keuntungan yang diberikan kepada setiap individu yang register dan setiasa menggunakan MY LOOK sebagai korang punyer main search engine. Takkan korang tak nak mencuba kotkan. Walaupun sehari hanya 5 search dilimitkan, tapi boleh tak korang bayang kalo hari-hari korang search kat MY LOOK, dah berapa korang dapat?




Ni contoh ain punyer shares earned. Baru semalam kot join. So, korang bleh bayang la kan apa hasilnyer kalau korang join MY LOOK. And kalau ada yang join under reference korang, korang akan dapat 20 %. Deal? Give a try. Korang kene register kat MY LOOK la dulu. K?



For sure, MY LOOK ni tak akan bg efek papepun kat nuffnang tuh.

Kalau ramai yang register under korang, makin untung la korang, kalau korang dah kumpulkan $100 korang bleh request melalui email ke help@mylook.com

help@mylook.com

No comments :